Voor bedrijven

Koffie en thee
Waar laat de medewerker zich tegenwoordig door inspireren? Door een prachtige werkruimte, een bonus of extra vrije dagen? Nee hoor. Uit onderzoek is gebleken dat 6 op de 10 nederlandse werknemers goede koffie als één van de belangrijkste voorwaarden zien! Naast gezellige collega’s (93%) en voldoende frisse lucht (88%) staat een kop kwaliteitskoffie (83%) in de top 3 van belangrijke voorwaarden op het werk.

Wilt u in uw bedrijf ook genieten van betere kwaliteitskoffie? Dat kan! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. En dat geldt ook voor lekkere pure thee.

Chocolade
In overleg met u en onze leverancier leveren wij maatwerk. Zo krijgt u een origineel en persoonlijk kado in handen. Bonbons met uw eigen logo behoort o.a. tot de mogelijkheden!

Cadeaupakketten of Relatiegeschenken
Wij verzorgen graag uw relatiegeschenken, kerstpakketten of paasverrassingen. Wij willen graag maatwerk bieden en besteden veel zorg aan onze pakketten. Vandaar, dat wij u vragen om al geruime tijd van te voren uw wensen met ons te bespreken, zodat wij een goede offerte kunnen verschaffen en een origineel en verzorgd kado kunnen leveren. Stuur een e-mail of breng een bezoek aan onze winkel, zodat wij u een idee kunnen geven van de mogelijkheden middels documentatie of u de producten meteen kunnen laten zien.

Paasverrassing voor uw personeel of relatie? Daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Met de thema’s Pasen en Lente zijn de leukste cadeau-combinaties mogelijk. We zoeken telkens de leukste accessoires uit, die samen met de chocolade, koffie of thee een origineel en met aandacht verpakt voorjaarscadeau vormen.

Kerstpakket. Voor de december-feestdagen hebben wij al wat cadeau ideeën voor u klaar in onze winkel of webshop. U kunt uw eigen unieke pakketten in de winkel samenstellen, want daar hebben wij keuze uit allerlei moois en lekkers.