Verzending & verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95 (incl BTW). Bij aankopen boven de € 75,–  is verzending binnen Nederland gratis. De verzendkosten naar België zijn € 9,95 (incl BTW). Voor verzending buiten Nederland en België gelden andere tarieven die ten alle tijden zijn op te vragen via de mail; info@coffeetoffee.nl

 

Verzenden

Wij verzenden met TNT post, DHL of andere vervoerder. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 12:00u worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Meestal leveren zij dan de volgende dag uw bestelling af. DHL en TNT bezorgen ook op zaterdag. Bestellingen geplaatst vrijdag na 12:00u, worden op maandag verzonden. In vakantie periode kan de verzending en bezorging afwijken.

Om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden worden de webshop bestellingen bij Coffee & Toffee verstuurd vanuit onze winkel. Incidenteel kan het voorkomen dat hierdoor een product niet op voorraad is, terwijl dat op de webshop wel vermeld staat. In dat geval nemen we persoonlijk contact met u op.

 

Retouren

  1. Bij de aankoop van producten heeft u als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.
  2. Tijdens deze termijn dient u als klant zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons als verkoper retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Een product retourneren doet u aan:

Coffee & Toffee
Kloosterstraat 5a
6093 CT Heythuysen

De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening. Bij het retourneren dient u een begeleidende brief toe te voegen met de reden van retour zenden en uw gegevens.