Onze producten

Koffie

Wij zijn heel trots op onze koffie van onze ambachtelijke branderij Algra Mocca D’Or, waar traditie nog een belangrijke rol speelt. Het geheim van de kwaliteit van de koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. De koffie wordt extra langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé, zodat de lekkerste smaken uit de boon worden gehaald. En dat proeft u!

Thee

We bieden heerlijke losse theeën vol smaak, die met zorg gemelangeerd zijn. Deze thee is gemakkelijk te zetten met een filterzakje of theezeefje. We hebben ook gedacht aan de liefhebbers van theezakjes: in ons assortiment vindt u diverse smaken van goede kwaliteit.

Chocolade

De chocolade en bonbons worden door onze chocolatier op ambachtelijke wijze vervaardigd. Daarom zijn producten op maat ook mogelijk. Bijvoorbeeld bonbons met logo of een chocolade champagnefles met een persoonlijk etiket. Omdat we de kwaliteit tijdens de verzending zoveel mogelijk willen garanderen, leveren we de meeste chocolade alleen in de koudere maanden (Oktober t/m Maart), afhankelijk van het weer.

Snoeperijen

Verse koekjes van de bakker, honing, snoepjes en meer….. Allerlei lekkers voor bij de koffie of thee.

Bakproducten

Als u het leuk vindt om zelf iets lekkers te bakken voor bij de koffie of thee, dan hebben we kwalitatief goede en gemakkelijke bakproducten voor u van de merken Custers en Grannys.

Limburgse producten

Producten uit onze bourgondische streek. Met liefde gemaakt!

Cadeaus

Complete cadeaus, samengesteld uit diverse producten die bij elkaar passen. Als u het in de winkel koopt, is het verpakt in cellofaan. Voor verzending verpakken wij het mooi en veilig in een cadeau-verzenddoos.