Over ons

Coffee & Toffe winkel

Coffee & Toffee is een sfeervolle koffie-/theewinkel en chocolaterie in het Limburgse Heythuysen, het grootste kerndorp van de gemeente Leudal. Het is een geheel eigen concept van Hein en Marijke van der Steen, die de mensen van Leudal en omgeving graag willen voorzien van lekkere kwaliteitsproducten en leuke cadeaus tegen een betaalbare prijs.

Er is voor iedere leeftijd en voor iedere portemonnee iets lekkers te koop, o.a.: Koffie, Thee, Chocolade, Snoeperijen, Bakproducten, Streekproducten en Cadeaus.

U kunt ons lekkers in de winkel proeven! Om te genieten van een heerlijk puur kopje koffie of thee met iets lekkers, kunt u aanschuiven aan de landelijke grote tafel. U bent van harte welkom.

Als u verder weg woont, kunt u de producten bestellen via de webshop. Wij verpakken de producten met veel zorg. Zo proberen we onze ouderwetse klantvriendelijkheid en gezelligheid van de winkel een beetje mee te sturen!

 

Naast de winkel en de webshop bieden wij in de regio midden-limburg ‘High Tea at Home‘ aan. Een compleet verzorgde High Tea, inclusief het gebruik van serviesgoed, die regionaal bij de klant thuis wordt bezorgd. Voor meer informatie, klik hier op: High Tea at Home.